Singapores Pacific Internet och Malaysias Tid i företaget

Singapore, Feb 17 (Asien Pulse) – NASDAQ-noterade Pacific Internet Ltd i, Singapore har slagit sig ihop med Malaysias Time Dotcom att etablera ett joint venture, företaget för att ge smal och bredbandstjänster till företag i, Malaysia.

Pacific Internet meddelade idag att de båda parterna hade undertecknat ett Memorandum, of Understanding (MoU) och förhandlingar för att bilda bolaget, med multimedia, status Super Corridor (MSC), förväntades vara klar inom kort.

Pacific Internet sade i ett uttalande det också med tanke på att lista, samriskbolaget i Malaysia teknik bestånd utbyte, malaysiska, Utbyte av värdepappershandel och offert (MESDAQ), inom en snar framtid. Den, joint venture-bolaget skulle använda nätverket av TIME Dotcom subsididary, TIME, Telekom, Malaysias andra fasttelefonioperatören, som sträcker sig 5,200km täcker, nord-syd Expressway och Peninsular Malaysia. Det skulle undersöka olika, Internet paketerade applikationer, inklusive webbhotell, chatt chatt, virtuella gemenskaper och e-handel.

Den initiala koncentrationen skulle vara att bygga innehållsportaler för, ekonomiska, hälsa och detaljhandeln. “Vi är mycket glada över detta nya, joint venture som vi tror att vår ISP med Time Dotcom har potential, blir en aggressiv internetföretag i Malaysia genom hävstångs av, Time Dotcom befintliga kundbas, avancerad fiberoptik nätverk och, omfattande trådlöst nätverk.

Vi kommer också att kunna ge våra regionala företagskunder med, hög kvalitet tillgång till och från sina malaysiska kontor “, säger Pacific, Internet verkställande direktör Nicholas Lee TIME Dotcom, som är,. Helägt av Time Engineering Bhd, har två andra dotterbolag, Time Wireless, och tid Reach, och för närvarande har över 400 tusen abonnenter från fast telefoni, trådlösa och telefonautomater företag.

Malaysia kommer att bli det åttonde landet i verksamheten från Pacific Internet, som redan har en närvaro i länder som Singapore, Hong Kong, Filippinerna, Australien och Indien.

Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare

Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab

Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien

APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybridmoln

Tech Industry, Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare, säkerhet, Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab, Start-Ups, Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien, Cloud, APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybrid moln