Rackspace förenar Vormetric Cloud Partner Program

Webbhotell företag Rackspace ansluter sig till Vormetric Cloud Partner Program, med planer på att utnyttja kryptering och nyckelhanteringstjänster från Vormetric s Transparent kryptering lösning.

Mer specifikt kommer Rackspace kunder att kunna säkra data-at-vila miljöer inom Rackspace managed moln. Det extra säkerhetsnivå som behövs för Rackspace kunder med höga krav efterlevnad, t.ex. statliga och sjukvårdsorganisationer.

Rackspace kunder kommer också njuta av ett uppsving i krypteringshastighet inom sina hanterade molnmiljöer. Den Vormetric transparent kryptering verktyg svartabörshajar en hög hastighet, hårdvarubaserad krypteringsmetod med Intel AES-NI och säker nyckel teknik.

Vormetric VP moln C.J. Radford upprepade förmån samarbetet leder till Rackspace s lyckades moln

Med tanke på att säkerheten är nr 1 angelägenhet för företag som vill anamma moln och hosting-lösningar, Vormetric ger Rackspace kunder möjligheten att använda Vormetric s Transparent kryptering lösning inom Rackspace miljöer. Genom att använda Vormetric transparent kryptering, kan Rackspace kunder sömlöst skydda data med kryptering och åtkomstkontroll, hålla kontroll över krypteringsnycklar inom företaget, och samla säkerhetsunderrättelser som kan identifiera när en attack pågår.

Mer

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Rackspace håller möjliga uppköps friare, Rackspace ramper upp hanterade molntjänster som IaaS konkurrens börjar bita, Rackspace lanserar OnMetal moln servrar som inte är gjorda för att dela, Rackspace sänker sin moln prissättning, Race to botten är på, Rackspace slår Q1 resultatmål med $ 421M i intäkter, Google, AWS, rack~~POS=TRUNC påverkas av heartbleed OpenSSL fel – men Azure flyr

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin