Windows 10: Microsoft avslöjar nytt utseende för Start-menyn i Anniversary Update

Det nya utseendet: All Apps lista är mer framträdande placering i Microsofts Windows 10-årsjubileum Update.

Mer Windows 10

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner, Felsökning och reparation Windows 10 problem

Windows 10 Start-meny kan visa Alla appar listan som standard efter Windows 10 Anniversary Update denna sommar, enligt en smygtitt från Microsoft.

Efter att ha dödat Start-menyn i Windows 8 och föra den tillbaka i Windows 10, Microsoft vet att dess mest lojala fans är känsliga för drastiska förändringar att uppleva Windows. Så inför nästa stora uppdatering Windows 10, det visar upp nya mönster för Start-menyn och frågar Windows Insider testare att dela sina tankar.

Microsoft vill göra det enklare för användare av Windows 10 datorer och tabletter för att komma åt program från menyn och startskärmen genom att minska klicka och rulla behövs för att komma appar.

Den föreslagna Start-menyn för datorer i Windows 10-årsjubileum den introducerar en ny hamburgare menyn till vänster högst upp på skärmen, som gränsar till mest använda program listan. Alla appar listan kommer också att vara närvarande från början under mest använda program, förbi behovet av att klicka på en Alla appar ikon.

Microsoft-programvara ingenjör Jen Gentleman skrivit GIF av de föreslagna ändringarna “för att underlätta en viss oro” efter att Microsoft hade avslöjat statiska bilder av det nya gränssnittet.

Andra mindre förändringar innefattar flytta Power och inställningar ikoner till en sida bar under File Explorer.

Microsoft visade också förändringar för att starta skärm för Windows 10 tabletter, föra tillbaka Windows 8.1 startskärmen. Alla appar Listan tar upp hela skärmen och blandas med mest använda appen i stället för den nuvarande utformningen, som har alla appar lista på en sidopanel.

Det nya utseendet startskärmen med Alla appar knappen utnyttjas.

Microsoft bekräftar inbyggd Hyper-V-behållare kommer till Windows 10 testare snart, Windows 10 är på rätt spår för en miljard användare, men oberoende statistik bekräftar Microsofts siffror, Ubuntu (ej Linux) i Windows: Hur det fungerar, Microsoft bekräftar Windows 10 “Redstone” 1 kommer att finnas tillgänglig i sommar

Microsoft har skrivit förslagen om ett Office Sway där det finns länkar till sin Windows 10 Feedback Hub för kommentarer.

Årsdagen Update är det officiella namnet för det som tidigare känd genom dess kodnamn, Redstone 1. Det är Microsofts första större uppdatering till Windows 10 och kommer sannolikt att släppas i juni eller juli.

Uppdateringen kommer också att göra det lättare för tredje part app utvecklare att integrera Windows Hej biometriska autentiseringsfunktioner, Windows Bläck och Cortana de i sina program.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner; Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Mer om Windows 10 …