Sony PlayStation Black Friday erbjudanden: Få lägsta pris PS4 någonsin

Sony har meddelat att man kommer att släppa priset på sin PlayStation 4 konsol så att de matchar Microsofts Xbox En för svart fredag ​​/ Cyber ​​måndag period.

Från Fredag ​​27 nov fram till måndag 30 november kommer du att kunna köpa en 500GB PlayStation 4 komplett med Uncharted kollektion för $ 299 (kanadensiska spelare kommer också att se en minskning under samma period, ner till $ 369 CAD).

Microsoft kommer att ha en svart fredag ​​försäljning, med Xbox en konsol buntar som börjar på $ 299, vilket också är det lägsta priset någonsin för konsolen. Microsoft också skära $ 50 av alla 12 Xbox One semester buntar som erbjuds.

Det verkar som om Sony och Microsoft är låsta i en konsol priskrig, och konsumenterna är vinnarna.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Hur säkert torka en Android smartphone eller surfplatta, Video: Hur man förstör hårddiskar, iOS 9.1: Bättre, men fortfarande trasig, varje PC bytte till Mac sparar IBM $ 270, säger Apple, Video rundtur i min bärbara tech redskap

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner