Serverkrigshistorier: webcast

Hur många server katastrof berättelser (eller nära samtal) tror ni det genomsnittliga systemadministratören har under sitt bälte?

Vi gissar att svaret skulle vara en hel del. Alla som arbetar med servrar har hört talas om en berättelse eller upplevt en uppdelning. I en lång karriär, är det omöjligt att inte. Ofta är det inte ett fel, det är bara en del av livet.

Den 13 september, på webbplatsen värd en webcast, där en panel av experter reminisced om några av deras bästa server krigshistorier – de där allt plötsligt gick päronformad, tills någon fick reda på vad som gick fel och fast det.

Live från Microsoft TechEd i Gold Coast, Queensland, vi sällskap av IT-branschen analytiker och strateg Sam Higgins, Microsoft senior manager och “Virtual PC killen” Ben Armstrong, South Australia Water ledande IT-arkitekt Pete Calvert, och Fastlane Asia Pacific företag lösningar manager Erdal Özkaya som delade deras berättelser om deras största katastrofer och nära samtal.

Dessa experter kommer att talade om vad som orsakat problemet, vad de gjorde för att göra saker rätt, och hur de hindrade det från att hända igen.

De öppnade också upp vad de hatar mest om servrar, nya funktioner som de har älskat eller avskydde, och vad de önskar att de kunde ändra.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, artificiell intelligens, Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning