Kommer Apple verkligen tillkännage en tunnare, lättare och smalare iPad mini i september?

Jag har inte instämde alls på den uppsjö av iPad mini rykten, men min vän Rene Ritchie har väckt mitt intresse med sin senaste inlägget iMore. Jag har Nexus 7 tablett och en ny iPad och måste erkänna att en iPad mini som Rene visar är mycket övertygande för mig, speciellt om det kommer in mindre än $ 300.

 webbplatsen täckning

Nexus 7: En Road Warrior bästa vän, varför skulle Apple gör en 7-tums iPad? Barnen, Steve Jobs var “mottaglig” till 7-tums iPad, iPhone 5 och iPad Mini ska läggas fram September 12: rykte; iPad mini: Hur mycket skulle du betala för en, varför Apple inte behöver en 7-tums iPad

Vi har alltid sett rykten om iPhone-enheter i det förflutna, men jag måste säga att jag är lite förvånad över hur mycket verkar vara läcker ut för iPad mini vid denna tidpunkt. Jag tvivlar Apple bryr sig alltför mycket att Nexus 7 är tydligen säljer bra, men kanske de inte har något emot dessa läckor eftersom det inte är gong att kannibalisera någon av deras nuvarande försäljning.

De prototyper tenderar att visa iPad mini som antingen en större iPod touch eller en mindre iPad och en Rene skrivit är mer som en iPod touch med en smalare design än iPad med en mindre skärm. Jag tycker att det mer attraktivt än bara en mindre iPad och som du kan se det överensstämmer storleken på Nexus 7.

Medan proportionerna och infattningsdesignen mer vara mer i linje med iPod touch, gjorde Rene det klart att han tycker det är verkligen en iPad med möjlighet att köra alla iPad-appar. Det kommer att bli mindre, lättare och billigare och om det verkligen kan starta i sub- $ 300 serien så ska man sälja av miljoner.

Min Nexus 7 är en stor Android tablett, men min iPad byggs bättre och är en bättre tablett för mig. Således, är det troligt att jag kommer att ersätta min Nexus 7 med det om en iPad mini verkligen sätter igång sedan. Min iPad kommer att finnas kvar men eftersom jag är ganska produktiv med en stor skärm tablett, särskilt med den integrerade Verizon LTE tjänsten.

Är du intresserad av en iPad mini?

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod