Smal Kuke batterihållaren håller iPhone kör för dagar

Batteri fall för iPhonen har vanligtvis en gemensam egenskap – en stor batteri som tillför betydande bulk till den slanka telefonen. Vissa har även en puckel på ryggen, som batterihållaren från Apple. Den Kuke fall ändrar det.

Den Kuke batterihållaren från Kuner har en unik design. Det är en daglig fodral för iPhone först och ett batterihölje sekund. Fallet som testas har en slät vit plast hårda tillbaka och en svart stötfångare som skyddar sidorna av iPhone. Det är 11 mm tjock och endast lägger ca 2 uns under en vanlig fall för iPhone.

När iPhone (6, 6 Plus, 6S, 6S Plus) är insatt i fallet ansluter en integrerad blixt kontakt telefonen till fall. En blixt porten på undersidan av höljet används för att ladda fallet såsom görs med iPhone ensam.

Den tunna, lätta utformningen av Kuke fallet underlättar använda den som en vanlig daglig iPhone skydd. Detta är hur jag har använt det sedan att ta emot det. Det ser ut och ännu viktigare känns som ett enkelt fall, men har en 2400 mAh batteri inuti. Det finns också en minnesmodul från 16 GB till 64 GB (beroende på vilket fall du köper) för att tillåta lastning med musik eller video för en resa.

Den Kuke fall kan användas på två olika sätt: vänster avstängd som en enkel iPhone fall slå på den när du behöver till toppen av iPhone batteri, eller lämna den på hela tiden som ger minst två dagar ifrån ett eluttag.

Det senare är det sätt som jag har antagits efter att ha använt den ett tag. Jag lämnar Kuke fallet påslagen, vilket görs av lång trycka på en liten knapp på nedre delen av ryggen av ärendet. Det finns fyra lysdioder som visar batterinivån i fallet när den är påslagen. Att se nivån när det gäller stängs helt enkelt trycka på strömbrytaren och lysdioderna lyser, vilket indikerar återstående laddning.

Utformningen av en tunn iPhone skydd imponerar dem som ber att se Kuke fallet. Det är så tunn eller tunnare eftersom de flesta icke-batteri fall för iPhonen. När de får veta det har också ett batteri det är imponerande att de flesta.

Efter att ha använt Kuke fall jag är imponerad med det också. Det har blivit min heltid fall för iPhone 6 Plus. Det är tunnare än min iPhone fall och endast lägger cirka två uns till paketet. Jag går ut för dagen utan att tänka på att batteriet att räcka. Detta är en stor fördel jämfört med de dagar då jag svettades gör det genom hela dagen på en enda iPhone laddning.

Jag får regelbundet två hela dagar på en laddning med Kuke fallet. Detta tar inte hänsyn till att när batteriet i ärendet utarmat är iPhone batteri på 100 procent. Jag misstänker att jag kunde regelbundet få nästan tre dagar mellan de två batterierna om jag räckte.

Den extra lagring är bra att ha också. Att använda den är så enkel som att ansluta en blixt kabel till fallet och en USB-port på datorn som är värd för filer som behövs för att kopiera. Dra och släppa flyttar filer snabbt till minnet i fallet. Detta är ett bra sätt att få musik och video på fallet för tid på planet.

När ärendet är ansluten för att ladda det gör så smart, iPhone batteriet laddas först, följt av Kuke fall.

Det är en följeslagare app för iPhone som installeras från App Store första gången du slår fallet på med iPhone på plats. Denna enkla app har en batterimätaren för fallet och en uppdelning av lagring och minnesanvändning på telefonen.

Den Kuke fall börjar på $ 79,99 för 16GB modellen och jag tycker verktyget för att vara värt priset.

Fördelar

Nackdelar

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Apple tar iPad Pro från nyfikenhet till “ja jag vill ha en” med 9,7-tums version, kan Apple prod kunder att köpa två iPhones,? IPhone SE börjar på $ 399, olåst, Hur får din iPhone eller iPad redo för iOS 9.3, Entry -nivå Apple Watch nu $ 299, Liam dekonstruerar, återanvänder, återvinner enheter, CareKit: att bygga personliga hälso apps, Gallery: lanseringsdagen höjdpunkter, iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Vad är skillnaden?

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Tjockare än en vanlig iPhone fall, endast lägger ett par uns över fall utan batteri, Perfekt för resa

Svårt att få telefonen ur fallet

21 mars äpple händelse

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones ? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå