Samsung fartyg mer än en halv miljon Galaxy Gear smartwatches i Q1 2014

Medan jag tycker om att använda smartwatches, är det fortfarande ett område på den mobila marknaden som är en tuff sälja till konsumenter. Tack vare sin massiva marknadsföringsbudgeten och Galaxy ekosystem, denna webbplats rapporterar att Samsung levereras en halv miljon smartwatches under första kvartalet 2014.

Det är viktigt att förstå att siffrorna från Strategy Analytics är för sålda enheter till återförsäljare och inte en räkning av anordningar som säljs till konsumenter. Siffrorna också inkluderar inte den senaste, Gear 2 eller Fit enheter, och bara omfattade, Galaxy Gear titta på, det är nu till försäljning på ett betydligt lägre pris med tanke på lanseringen av de nya produkterna. 500.000 levereras är fortfarande en signifikant siffra och visar att det finns definitivt en viss efterfrågan på Samsung smartwatches.

Nästa månad på Google I / O kommer vi sannolikt att se den första, Android Wear, erbjudande och med tanke på Googles inflytande det ska bli intressant att se om konsumenterna mer börjar plocka upp smartwatches.

Jag personligen använder ett original, Pebble jag köpte via kicken och liknande funktionalitet och plattformsoberoende stöd. Smartwatches kommer att fortsätta att förbättra och sjunka i pris och Samsung leder laddningen vid denna tidpunkt.

 webbplatsen täckning

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Galaxy Gear Review: Samsung eleganta följeslagare titta på Not 3 ägare, Fem skäl bör du ändå överväga Pebble och Samsung Gear även med Android Wear kommer snart, Samsung Gear 2 Neo och Fit recension: Förbättrad bärbar tech med elegant design, MWC 2014: Samsung tillkännager Tizen drivna Gear 2 och Gear 2 Neo smartwatches

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien