Xerox Cisco team på mer skrivare, MFP säkerhetsalternativ

Xerox och Cisco utökar på sina befintliga partnerskap med flera nya lösningar för att säkra nätverksanslutna skrivare och multifunktionella skrivare (MFP).

McAfee databas säkerhetsuppdateringar om hot inifrån och ut, McAfee rullande ut nya säkerhets, sekretessalternativ för mobila enheter, Xerox, McAfee laget upp för att utveckla nya uppgifter säkerhetsplattform, SeaMicro lag med Intel, Samsung på tyg-baserade Xeon mikro-server, trådlöst nätverk problem på uppgång, säger studie

Med tanke på hur integrerade och viktiga skrivare och multifunktions finns på arbetsplatsen, kan de också vara främsta hot mål om de inte är säkrade.

Rick Dastin, vd för Xerox Enterprise Business Group, förklarade i ett blogginlägg att de flesta företag förbise detta område.

Vari skrivare säkerhet faller på IT-avdelningen agenda? Jag är benägen att gissa det är inte på radarn för många, trots det faktum att skrivare och multifunktionsskrivare (MFP) som vi använder varje dag har utvecklats till att bli lika avancerade som servrar – med nätverksanslutning och hårddiskar – och därför benägen till säkerhetshot.

Dastin medgav att många företag inte kan ha IT-resurser för att hantera dessa problem. Således är det där Xerox och Cisco hoppas att de kan fylla ett tomrum.

Den nya lösningen införs från Xerox och Cisco på torsdag fokuserar på ökat skydd av konfidentiella uppgifter.

Använda Cisco TrustSec lösning för att identifiera, övervaka och hantera enheter från en central plats, erbjuder en lösning IT-chefer och beslutsfattare med realtidsinformation och kontroll över alla användare och enheter i ett nätverk.

Hur man inte att kontrollera ett dataintrång (och varför vissa verkligen vill att du ska få “pwned”)

Re-thinking säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

Säkerhet, Så att inte kontrollera ett dataintrång (och varför vissa verkligen vill att du ska få “pwned”), säkerhet, nytänkande säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD, Innovation, M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet;? FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska gov’t tjänstemän