Square lanserar App Marknads att uppvakta handlarna att registrera

Efter i fotspåren av tech jättar stora och små, konsument- och företags är Square kastar öppna digitala dörrar sin egen App Marketplace.

Betalningsplattformar är touting one-stop shop för handlarna som ett nav för att hitta relevanta program inte bara från torget själv utan även andra affärsapplikationer anpassade för att fungera med Square.

På baksidan kan utvecklare också ta sina appar Square säljare.

Några av de integrerade program kommer från lik av Quickbooks, Xero, Stitch Labs, IFTTT, TaxJar, SumAll, färska KDS, Shopseen och ShipStation.

Närmare bestämt är dessa program ska arbeta med Square registret bolagets hörnsten point-of-sale plattform för, betalningar, lager och analys.

Även Square kanske mest förknippad med den ikoniska vita dongeln, vilket möjliggör betalning med kreditkort via smartphones och surfplattor, är detta moln-baserad plattform alltmer blivit San Francisco företagets pengar biljett på, vägen till en förväntad börsintroduktion.

Square har konsekvent stärka Register från en myriad av vinklar under de senaste månaderna, häftning på en ny funktion faktura, ett online schemaläggning verktyg för småföretag, och, utan en ledningsfunktion dubbade Pickup.

Hela tiden har Square varit, upprepade gånger tona rykten, om en eventuell försäljning eller fusion med artister som Apple eller Google samtidigt försöker, hålla jämna steg med online detaljhandeln jätte Amazon.

Ändå fortsätter Square att växa online och offline, bland annat med en stor investering av sin egen tidigare i år när det öppnade ett nytt kontor längs en av de mest detaljtunga gatorna i Manhattan – och bara en mil från Wall Street.

The Square App Marketplace nu bor och öppna för företag.

Bilden via Square

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Square gör avtryck i närheten av Wall Street mitt IPO, försäljning rykten, Square poaches Facebook produktansvarig för annonser, Square förvärvar utnämning chef BookFresh, Square förnekar sälja-planer, alla ögon på riskabla utseende ekonomi, Square plockar upp tidigare AWS ledn att leda engineering; Square lanserar marknaden hoppar i e-handel, hur Square möjliggör snabb skapande av tjänster, säg adjö till Square fast avgift prissättning, Square integreras med Xero, lanserar programvara partner plattform

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard