Profolio + från ZAGG: Bästa tangentbord till iPad

IPad kan vara lite arbetshäst när den används med en bra tangentbord, och det finns många att välja mellan. Jag har provat många av de mest populära och den nyaste modellen från folk på ZAGG är det bästa jag har provat hittills.

När jag såg funktioner i ZAGG Profolio + jag var tvungen att köpa en, även om jag bara köpte den tidigare modellen från ZAGG en kort tid sedan. Företaget hävdade nya Profolio + är tunnare och lättare än tidigare modeller. Den har också en bakgrundsbelyst tangentbord, något som få andra modeller kan göra anspråk på.

Min nya ZAGG kom igår och jag kan redan konstatera att det är det bästa iPad tangentbord jag någonsin använt. Förutom att vara tunnare och lättare än den föregående ZAGG tangentbord, har det förbättringar som adresserar allt jag ville var bättre på äldre modeller.

Den Profolio + är en hopfällbar fall täckt i svart konstläder som har tangentbordet på ena sidan av “bok” och iPad på den andra. Tangentbordet är typiska för sin klass med en översta raden av specialtangenter för styrning av vanliga funktioner i iPad. Bakgrundsbelysningen är ett välkommet tillskott som är ganska praktiskt. Inte bara finns fyra inställningar för bakgrundsbelysning (av, låg, medium och ljus), men det finns också sju olika färger för belysning. Det finns en ny bakgrundsbelysning nyckel för att byta intensitet och när den används med vänster / höger piltangenter roterar tangentbordet genom de olika färgerna.

Den nya tangentbordet från ZAGG är funktionellt mycket lik den tidigare modellen som jag nyligen köpt och, ses över.

; New iPad och ZAGGfolio: Kompakt och snabb

Tangentbordet fall har några märkbara förbättringar jämfört med föregående modell

Dessa förbättringar gör Profolio + inte bara det bästa tangentbordet från ZAGG, men kanske den bästa på marknaden. Det är inte billigt men det är ett bra exempel och en stor tangentbord som ska användas med iPad. Det finns en billigare modell tillgänglig från ZAGG utan bakgrundsbelysning för tangentbordet.

ZAGG Profolio + – $ 129,99

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Bakgrundsbelysning, Tunnare, lättare, lätt iPad insättning / borttagning, Magnetisk lock stängning, Öppna / stäng locket slår iPad on / off, Keyboard enheten är integrerad i fallet, MicroUSB laddning port är tillgänglig hela tiden, Öppning fallet för användning är lättare än någonsin, batterinivå nyckel med LED-indikator som alltid är synlig

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien