Pebble Time fungerar med vissa begränsningar, med BlackBerry 10 enheter

Jag använder ett antal mobila enheter som kör varje operativsystem och en enhet som jag hålla gå tillbaka till är BlackBerry pass. Tyvärr, för att använda Passport används menar jag var tvungen att avsätta mina smartwatches. Det är inte längre fallet.

Pebble Time nyligen anlänt, se min fullständig översyn, och jag upptäckte bara ett par dagar sedan att jag kan använda den med BlackBerry pass. Men det finns fortfarande vissa begränsningar, men erfarenheten kan tillfredsställa människor tillräckligt för att motivera en Pebble tid ..

Min BlackBerry Passport är inställt med Snap så jag kan ladda ner program via Google Play Store att använda på Passport. Det är en mycket enkel process att få Snap igång och för dem som söker tillgång till många fler applikationer Jag rekommenderar att ge det ett försök.

Jag installerade Pebble Time app och har följande fungerar bra på mitt pass

Tyvärr har anmälningarna inte och jag kan inte tycks installera appar från Pebble Appstore till Pebble tid. Således, det finns mycket lite “smart” funktion här med Pebble Time Android.

En artikel nyligen skrivit på Crackberry som anges Talk2Watch Pro uppdaterades för att stödja Pebble tid. Jag betalade $ 4,99 och tog för en tur på min BlackBerry pass.

Med Talk2Watch Pro installerat, får du följande arbetar på Pebble Time

Den stora saknade elementet här är att appar som ansluter till internet inte verkar stödja en Internet-anslutning via appen.

Talk2Watch Pro ger dig triage möjlighet att se dina meddelanden och samtal innan åtgärd från din telefon, som är min främsta skälet för att använda ett Smartwatch. Du kan trycka på och hålla de olika anslutningsalternativ för att hantera vilket konto meddelanden du kommer att se på Pebble gång. Till exempel, jag håller mitt arbete e-post, men stänger mitt Gmail-konto på grund av den överskjutande “brus” från det kontot.

Pebble Time erfarenhet av BlackBerry 10 är fortfarande begränsad, men en utvecklare har visat stora framsteg på kort tid och det finns hopp om att upplevelsen kommer att bli ännu bättre med tiden. För nu är Pebble tid en av de bättre Smartwatch val för BlackBerry användare.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Ändra urtavlan på Pebble tid, Ordna appar på Pebble tid genom appen, använd appar som kräver en Internet-anslutning (Yelp, Headline News, Evernote, etc)

Använda Pebble Time Android-appen

Telefonsamtals meddelanden, e-post och textmeddelanden meddelanden med grundläggande emoji svar stöd för textmeddelanden, Twitter och Facebook-meddelanden med RT och favorit åtgärder, tillgång till Pebble Appstore, men jag har ännu inte fått appinstallationer att arbeta, Aktivering av 3: e parts titta ansikten

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Med användning Talk2Watch Pro