Weekend Gadget vägledning: Hitta billiga skrivare bläck, toner refill

Någonsin varit på Amazon.com?

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Visst, alla har. Men vad sägs om på sistone?

Om du är på marknaden för en skrivare, webbplatsens nya bläck och toner Finder gör det enkelt att spara pengar på bläck utan att investera tid i manuellt påfyllning din patron.

Verktyget gör det möjligt att hitta ett alternativ (läs: annan än OEM) refill gjort för skrivaren. Helt enkelt berätta verktyget din skrivarmärke, serie, och modellnummer, och det spottar tillbaka alla bläckpatroner som fungerar med din skrivare.

Jag gav det en virvel själv, och även om Amazon inte bära min skrivare (som jag rekommenderar), gav det mig flera påfyllnad att välja mellan. (Klicka på bilden för att förstora den.)

Om du aldrig har kommit bort från att köpa bläck från den ursprungliga tillverkaren (och betala för bekvämlighet), kan detta hjälpa dig att spara grönt.

Hur sparar du pengar på tryckkostnader? Berätta för oss i Talkback.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX