Vyatta virtualiseringsverktyg: Mot ett mer flexibelt nätverk

Vyatta låt mig veta om släppet av deras senaste upplagan av deras nätverksoperativsystem. Vyatta Network OS V6.5 (VNOs) extra stöd användningen av Microsofts Hyper-V samt funktioner för att expandera och utvidga begreppet “programvara visst nät.”

Vad Yvatta har att säga om VNOs 6,5

Policy-Based Routing (PBR), Virtual Tunnel Interface (VTI), BGP Fler, IPSec stöd för IPv6, förbättrad vrrp (VRRP)

Vyatta erbjuder nu nätverksvirtualiseringsverktyg för VMware, Xen, KVM och nu Hyper-V gör det möjligt för nätverket att vara så smidig som behandling i en virtuell miljö.

Vyatta, ledande inom mjukvarubaserad nätverks för virtuella och molnbaserade miljöer, tillkännagav idag den allmänna tillgången på Vyatta Network OS 6.5. Med nya funktioner, inklusive principbaserad Routing (PBR), BGP Multi och mer, Vyatta Network OS 6.5 är branschens mest avancerade mjukvarubaserad nätverkslösning. Vyatta ökar också sin plattform stöd med införandet av Microsofts Hyper-V, som levererar en ny nivå av flexibilitet för företag och tjänsteleverantörer datacenter.

Tillgången på Microsoft Hyper-V stöd i Vyatta Network OS levererar en företagsklass nätverk och säkerhetslösning för datacenter använder virtualisering från Microsoft eller en kombination av leverantörer. Genom att distribuera Vyatta i en Microsoftmiljö, kan datacenter arkitekter stödja avancerade nätverks till stöd för Microsoft-program och system.

Förutom att förlänga hypervisor stöd, Vyatta Network OS 6.5 innehåller flera förbättringar av dess routing och säkerhetsfunktioner

En gång i tiden, för länge sedan, alla datorfunktioner bosatt i en enda låda. Bearbetning, input / output, lagring och nätverk förenades. Sedan funktioner och applikationer delades ut i ett stort utbud av specialanpassade apparater. Detta ledde till komplexitet. Efter striderna komplexitet för åldrar, är företag som letar efter sätt att åter förena sina datormiljö. Vyatta gör det möjligt att återförena nätverk med datorer.

Det började med att bygga en komplett nätverksvirtualiseringsmiljö som kan köras på en branschstandard systemet snarare än att kräva en special nätverk apparat eller router. Detta tillvägagångssätt gjorde det möjligt för Vyatta kunder att köpa system från sin favorit leverantör under sin normala volym inköpsavtal, och få samma funktioner som perviously fanns endast genom att köpa fristående routing system från leverantörer som Cisco eller Juniper.

Nästa steg Vyatta tog var att göra det här programmet för att köra som en virtuell maskin så att virtualiseringsfunktionen nätverket kan konsolideras med alla andra uppgifter som branschstandard systemen stöder. När en övervägas processorkraft, minne och nätverk I / O finns i dessa system, kan nätverket virtualisering fortfarande har fler resurser än om de bundna nätverksroutrar eller nätverksutrustning installerades.

Eftersom begreppet “programvarudefinierade nät,” som nätverk som är dynamiskt och parameterdriven, började växa fram, Vyatta lagt förmåga att dess programvara.

Vyatta tillkännagivande av VNOs 6,5 logisk följd vad den har gjort tidigare. Det är möjligt organisationer kan både förbättra sin nätdrift och minska den totala kostnaden för nätverksmaskinvaran med hjälp av teknik som det som erbjuds av Vyatta.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

ögonblicksanalys