Vad vill du cloud computing? Ett samtal med Zenoss

Floyd Strimling, VP gemenskapen, teknisk evangelist för Zenoss, stoppas av en stund sedan att tala om sina åsikter om ämnena Openstack, Google App Engine mot Amazon Web Service, och olika sätt att öppen källkod-projekt han sett företag antar.

snapshot Analys

Ofta molntjänster håller på att väljas baserat på de förväntade kostnaderna snarare än vad tjänsten kommer att göra för organisationen. Dessa uppfattningar ofta utvecklas av beslutsfattare utan hjälp av IT-stöd,. Organisationer skulle klokast i att engagera IT-organisationen tidigt i ett projekt för att se till att det verkar vara enkla val om en molntjänst inte vända till stora hinder senare,. Det är verkligen klokt att förstå egenskaper, funktioner, ramar och villkor och andra attribut för en molntjänsteutbud innan ett åtagande. Detta omfattar även ha svar på frågor om förvaltning, säkerhet, tillförlitlighet, användningsbegränsningar och liknande innan en flytt,. Öppen källkod-projekt erbjuder organisationer en stark utgångspunkt för skapandet av IT-lösningar, men en organisation behöver för att förstå om de är villiga att ta itu med omfattande datavetenskap projekt för att få en uppgift utfört. Det kan vara bättre för vissa att välja en mer väldefinierad och mer begränsad kommersiellt erbjudande snarare än en vidöppen projekt med öppen källkod.

Vårt samtal inleddes genom att fokusera på cloud computing ramar och strategier organisationer använder för att distribuera sina program. Jag tänker inte försöka fånga alla de tankar som diskuterades. Här är en kort sammanfattning

Jag tycker alltid samtal med Floyd. Han är en mycket kunnig, mycket påstridig och mycket personliga talesman för Zenoss. Jag har också haft möjlighet att arbeta med honom på projekt Kusnetzky Group har gjort för Zenoss.

Jag stöder verkligen hans uppfattning att organisationer måste ta sig tid att förstå deras behov, deras kompetens och utveckla en lösning arkitektur innan de antar teknik. Bara för att en produkt eller tjänst är mycket omskriven eller populär i media betyder inte att det är det bästa valet för en organisations specifika behov.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet