Top iOS nyheten i veckan: Hub tangentbord, gömma Apple apps, Outlook blir bättre

IBM och Box går samman för att få företagets programvara för Apple-enheter. Alliansen kommer att producera mjukvara för iOS och OS X för företagsmarknaden. IBM släppt sin iOS Expert Säljare app för företagets säljteam och det är byggt på toppen av Box s fillagring.

Källa: Fortune

Metadata som har Utgångs visas på alla program i iTunes Store antyda att iOS-enhet ägare snart kanske kan ta bort eller dölja pre installerade appar. Kunderna har velat denna förmåga i åratal för att få oanvända Apple applikationer av sina enheter så det blir en välkommen förändring.

Källa: App Råd

Microsoft fortsätter att föra funktionalitet till Outlook och har lagt till möjligheten att integrera kalenderinformation från Facebook, Evernote och Wunderlist. Detta kommer att aktiveras genom att ansluta appar från tredje part till Outlook på både Android och iOS.

Microsofts Hub Keyboard app är nu tillgänglig på iOS. Hub är ett tangentbord app som har ett gränssnitt optimerat för in- och sökningar. Det hade tidigare funnits tillgänglig på Android.

Källa: The Verge

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

Box och IBM allierad för affärssystem för iOS

Snart: Ta Apple program från iOS

Utsikter för Android, integrerar iOS nu med stora kalender appar

Hub tangentbord app från Microsoft nu på iOS