Red Hat lanserar Enterprise Linux för SAP HANA

Öppen källkod affärssystem fast Red Hat meddelade på måndagen att Enterprise Linux nu är kvalificerad för produktion användning av SAP HANA, tak av en rad samarbeten mellan företag som har rullat ut hittills i år.

Finns för på plats eller utanför premiss molnmiljöer, Red Hat Enterprise Linux för SAP HANA ger ytterligare utbyggnad val för skal stora dataapplikationer. Företagen bjudet också plattformens militär kvalitet säkerhetsteknik såsom SELinux (SELinux) för att förhindra dataintrång.

Red Hat Enterprise Linux för SAP HANA kommer att finnas tillgänglig via SAP-certifierad hårdvara apparater från partners. Företagen räknar med att försök att göra det möjligt för kunder att ta sin befintliga SAP licens till molnet och lägga Red Hat Enterprise Linux för SAP HANA till deras tjänst mix på SAP Marketplace.

Red Hat har åtagit sig att tillhandahålla företaget världen med öppna alternativ för att möta IT-utmaningar varje art, inklusive big data “, säger Steve Lucas, vd för plattformslösningar för SAP AG.” Genom att komplettera Red Hats öppen hybrid molnteknik med SAP: s kraftfulla portfölj av dataplattformar, vi, tillsammans med våra stora, erfarna partnernätverk kan leverera högpresterande, företagsklass lösningar som hjälper att lösa verkliga affärsproblem.

Läs mer

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Red Hat släpper ny version av OpenShift plattform-as-a-tjänstemoln, Red Hat avslöjar CentOS planer, Red Hat, Ubuntu, och Docker: Container virtualisering går vanliga, Red Hat öppna källor ManageIQ moln programvara, Red Hat innehåller “fria” röd Hat klon CentOS

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta