Quiz: Kan du tro vad du ser?

Ta en titt på följande bilder och se om du kan identifiera dem. Lycka till, Instruktioner: Klicka på ditt svar och sedan se hur många andra håller med dig. Klicka sedan på för att se svaret och nästa fråga,. [Poll id = “205”], Det rätta svaret är … »

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Är du en smartphone guru,? Hur väl känner du din Microsoft Empire;? Webbläsaren krig, redo att spela ett spel frågesport, Är du en Linux guru? Ta reda på,. Är du en teknisk ynkliga,? 10 saker du kanske inte vet om Google, IDC förutspår Windows Phone 7 kommer att bli 2: a bakom Android av 2015

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende