PayPal betalningar öppnar fler kanaler för småföretag

PayPal fortsätter att rulla ut nya lösningar för små företag, inklusive dagens införandet av PayPal betalningar.

Den övergripande idén bakom PayPal betalningar är att erbjuda små och medelstora lite mer svängrum och alternativ för betalningssätt. Alla online betalningar och kassan alternativ bjudet att vara 100 procent end-to-end-PCI-kompatibla för att acceptera kreditkort och PayPal överföringar.

PayPal erbjuder tre shoppingmöjligheterna till SMB-kunder, allt från gratis till $ 30 per månad. Alla nivåer är lovade att ge en komplett uppsättning av betalningslösningar för online, offline, och flerkanalsföretag.

Den fria prenumeration faktiskt får du en hel del med stöd för nästan alla betalningsmetoder, bland annat via PayPal på nätet, acceptera kontroller med hjälp av kameran på en mobiltelefon, och den nya PayPal Här kortläsare modul.

Det senare har visat sig vara ganska populär bland små företag från get-go sedan han meddelade förra månaden. Tjänsten redan anmält sig 1000 nya medlemmar per timme under de första 24 timmarna av tillgänglighet ensam.

Efter att för $ 5 per månad, kan kunder möjliggör en mer direkt betalningsmetod på sina detaljhandeln webbplatser. För $ 30, kan SMB-kunder accepterar kreditkort via telefon, fax och post samt ha viss konstruktion kontroll över sina kassasidor.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Western Union mål tillväxtmarknader med mobil pengar tjänst, Square uppgraderar smartphone-appar för iOS, Android, Google Plays betalapp gåta: Det handlar om kreditkort, Western Union går digital med elektroniska betalningar plattform, PayPal kommer att vara en kraft att räkna med i mobila betalningar

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela