Storbritanniens premiärminister pratar sociala medier tillslag

Den brittiska regeringen överväger huruvida sociala medietjänster bör stängas av vid tider av sjukdom, har den brittiske premiärministern David Cameron, berättade parlamentet.

Camerons kommentarer gjordes i ett tal till underhuset på torsdag. Parlamentet har återkallats från sin sommaruppehållet för att svara på den våldsamma sjukdom som har drabbat London, Manchester, Birmingham och andra U.K. städer.

Herr talman, alla tittar på dessa fruktansvärda handlingar kommer att fastna med hur de var organiserade via sociala medier “, sade Cameron.” Fria flödet av information kan användas för gott. Men den kan även användas för sjuka.

Läs mer om “Cameron antyder sociala medier tillslag” på webbplatsen Storbritannien.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck