Red Hat uppdaterar Enterprise Linux 6

Red Hat har meddelat att tillgången på Red Hat Enterprise Linux 6, den senaste versionen av sitt operativsystem plattform, säger att det är utformat för att stödja det nya företaget arkitekturer i dag, vare sig fysiska, virtuella eller molnbaserade.

Företaget sade på onsdagen att den nya versionen innehåller “hundratals tekniska funktionsförbättringar” som är utformade för att förbättra flexibiliteten, minska kostnaderna och minska IT-komplexiteten. Den innehåller också en rad uppdaterade server och skrivbordsprogram. Ännu viktigare, sade företaget den nya versionen är utformad för att vara så “framtidssäker” som möjligt.

Prissättning var inte tillkännagivits, men företaget är värd en händelse på onsdag där ytterligare detaljer kan tillhandahållas.

För mer information om detta webbplats brittiska vald historia, se Red Hat meddelar Enterprise Linux 6 på website.com.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, artificiell intelligens, Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning