Rackspace fyller sin Windows moln berättelse

Cloud webbRackSpace rullas ut den 8 september en ny verktygslåda för kunder som vill utveckla och distribuera sina Cloud Servers for Windows tjänst.

Den nya Toolkit, känd som Rackspace Cloud Plug-In för Visual Studio 2010, har utvecklats av Microsoft Gold partner Neudesic. Rackspace är pracka verktygslådan som minskar driftsättning och provisioneringstiden för sina värd Windows-servrar, samt att ge användare av dessa Windows-servrar med en enda molnadministrationsportal.

Rackspace presenterade beta av sin Windows molnerbjudande (stöder Windows Server 2003 R2 och Windows Server 2008 R2) i november 2009. Den rullade ut den slutliga versionen av sin Windows molnerbjudande i augusti. Prissättning för Cloud Servers for Windows webbhotell börjar vid $ 0,08 en timme för 1GB RAM och 40GB disk.

Som Amazon med sina Windows-instanser på EC2 är Rackspace inriktning kunder som vill köra Windows i molnet, men som inte vill eller behöver Windows Azure, Microsofts moln omvärld.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, artificiell intelligens, Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning